Gratis Aanmelden

SM dating met geile vrouw (44)

MistressStrapon (44)

Ik heb tijdens een sessie alle tijd voor een slaafje om hem een goeie behandeling en afstraffing te geven, ik zoek een man die dat mee wilt maken, CBT, rollenspel en rubbberen onderbroeken zijn komen allemaal te pas tijdens mijn sessie, met als eind een afstraffing met een rubberen knots.

Maak contact met haar
  1. Naam: MistressStrapon
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 21/3/1979
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
SM dating met geile vrouw MistressStrapon van 44
SlaafJudith (29)
★★★★★
Haai, Judith hier een meisje dat zeer beschermd is opgevoed door vrij welgestelde ouders. Nu ik mijn eigen stekkie heb wil ik heel graag meer gaan experimenteren met sex en dan heb ik het niet over standjes. SM of BDSM waarbij ik het slaafje sletje mag zijn. Wel zoek ik geen extreme dingen, geen littekens, geen gore poep of plas sex.
Sex spelletjes met open-minded studente
SubSpacen (32)
★★★★☆
Ik bevind me graag in totale subspace. Wel discreet want dit gaat buiten mijn vriend om. Het lijkt me heerlijk om onder je te liggen terwijl jij jouw hete urine over mij heen laat lopen. Ik wil jouw geile slaafje zijn en je op alle mogelijke manieren van dienst zijn.
Daten met mooie milf
Dominancy (46)
★★★★★
Jij bent mijn slaaf, mijn hondje. Jij doet wat ik zeg en jij bent onderdanig. Je staat laag in rang en ik zal iedereen laten zien wat een slet jij bent. Ik doe met jou wat ik wil!! En zo is het en niet anders!!!!
Sex met wilde vrouw
MissSimone (44)
★★★★★
Hallo slaafje, heel goed dat mijn advertentie je aandacht heeft getrokken, want ik ben namelijk op zoek naar jou! Een echte lik slaaf die er alles aan doet om zijn Meesteres te behagen. Jij word graag vernederd en misbruikt, en gaat volledig voor de opdrachten die ik je geef! Als je een opdracht voldoet, is er een beloning (eigenlijk is het al een beloning dat je mijn kutje mag likken), en bij het niet voldoen van een opdracht word er door mij gekeken naar een passende straf!
BDSM met hete vrouw
Pijphoertje (27)
★★★★★
Ik ben onderdanig en ik hou ervan om lekker vastgebonden te worden. Je mag je uitleven met een zweepje, kaarsvet en ga zo maar door. Ik zal gewillig al jouw opdrachten uitvoeren. Ben jij de meester die mij zoekt? Mail mij dan, en des te sneller kan je mij vastbinden. Ik zal je voeten likken, ik zal je huis poetsen, het kan mij niet gek genoeg zijn. Dus kom op en maak deze slaaf weer een beetje blij en dankbaar?
Sex spelletjes met extreme studente
StrengeJuffrouw (42)
★★★★★
Ik ben een strenge juf en ik zoek een stoute leerling (slaafje). Soft SM, hardcore, roleplay daar ben ik voor te vinden en jij?? Een kans wagen is de sleutel tot jezelf ontdekken. Dus hup hup....
Sex spelletjes met hete amateur
Mienke
★★★★★★★★★★
Ik ben Mienke en ik ben bereid om met jou een sexy douche te nemen als je mijn badkamer muur kunt schilderen, boven de tegels. Er zitten rare vlekken op die ik wit wil hebben.
Samen in bad gaan met Mienke
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Neuken met Madelien
Marjan
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die professionnele massage kan geven. Stevige massages, maar ook sensueel. Met massage olie graag en mijn complete lichaam, alstublieft..
Neuken met Marjan
Hendrina
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mij komen helpen met een computer probleem waar ik niet uit kom? Te arm voor het huren van een technicus, maar k vergoed de schade dan maar in natura.
Neuken met Hendrina
© 2024 bdsmvrouwen.nl